Harrera > Katalogoa > Egileak > Edorta Agirre
Edorta Agirre
Data | 1949-... |
tituluak
Emaitzak 101 -> 105 / 126 titulu atxemanak.
-
Gastronomia : Garizuma hasi da, haragiaren ezaugarriak
Egilea Edorta AgirreInguru hauetan sagardotegi sasoia dugu, txotx garaia. Ingeniari askoren topaleku, upelen ondoan egiten diren iruzkinak adituta, bederen. Basoa sudurrera hurreratzen baduzu, begiratu egingo zaituzte: edale eskasa, nonbait. Sagardoa hartu eta, rau!,–
-
Gastronomia : Gatza, zapore-bihurtzaile
Egilea Edorta AgirreAdinean aurrera joan ahala, gauza bakarra ez dizu sendagileak debekatzen: lagun onen konpainia; gainerakoak, balizko diabetes, kardiobaskular edo auskalo zein gaitz prebenitzeko, kalte egin omen liezazukeelakoan, utikan! Fuera gantzak, gozoak,–
-
Gastronomia : Gizentzea, arazo ala konponbide ?
Egilea Edorta AgirreGure elikaduraren historia lau urratsetan, eta ondorioak.
-
Gastronomia : Goseak bizitza kendu. Edo luzatu
Egilea Edorta Agirre
-
Gastronomia : Hauteskundeetako risotto bakailaoduna
Egilea Edorta AgirreBihar egun polita da, eguraldi kaskarra lagun, etxean adiskideekin elkartu, arrozki hau egin eta tertulian luze aritzeko : orain arteko hutsuneak, ustelkeriak, bete gabeko hitzak, legezko tranpak... Gastronomia bide politak urratzen ditu !