Harrera > Argitaletxeak > Ttarttalo
Ttarttalo
Herria | Donostia |
tituluak
Emaitzak 716 -> 720 / 864 titulu atxemanak.
-
Betiko euskal sukaldaritza
Egilea Jose Castillo, Jose Juan CastilloJosé Castillo sukaldari ezagunaren eta, beraz, betiko euskal sukaldaritzako, errezetarik onenen bilduma da Betiko euskal sukaldaritza; betiko platerak, modu tradizionalean prestatuak, pazientzia eta maitasun handiz. Sukaldari bikaina ez ezik,–
-
Barazki mokadu goxoak
Egilea Kaskazuri jatetxea, Miren ArratibelBarazki mokadu goxoak errezeta liburua Donostiako Kaskazuri jatetxeko sukaldean ondu zen. Sasoian sasoiko sukaldaritza maite dute han, eta ezin hobeto dakite zein garrantzizkoa den produktua dagokion unean erabiltzea; horrekin batera, oso kontuan–
-
Sasoian sasoiko sukaldaritza
Egilea Josema Azpeitia, Josema AzpeitiaLiburuak aukera zabala eskaintzen du : hilabetez hilabete sasoiko produktuen berri zehatza ematen du; produktu horiek sukaldatzeko errezeta sorta anitza ere badakar eta gainera, jatetxe gida aparta ere bada, errezetak sasoiarekin batera lan egiten–
-
Urak dakarrena
Egilea Toti Martinez de Lezea, Josu Zabaleta[...] Kontakizunez kontakizun, bazterturik eta ahazturik, baina aldi berean hain presente egon diren euskal kostaldeko emakumeen memoria berreskuratzen du Urak dakarrena honek. Elkarrekin loturarik ez duten fikziozko hogeita hamabost kondairak–
-
Angelita Alfaroren sukaldea
Egilea Angelita Alfaro, Juan Jose LapitzAngelita Alfaro ume-umetatik ibili da su artean. Sukaldaritzari buruzko lehenengo ezagutzak amaren eta izeben eskutik jaso zituen. Hala ere, berehala konturatu zen benetako zaletasuna ziola sukaldaritzari. Zaletasun hori, hasieran, etxekoekin jarri–