Harrera > Katalogoa > Egileak > Edorta Agirre
Edorta Agirre
Data | 1949-... |
tituluak
Emaitzak 86 -> 90 / 126 titulu atxemanak.
-
Gastronomia : Codex alimentarius
Egilea Edorta AgirreBeharbada aurrerantzean maiz erabiliko dute hedabideek latinezko termino hori (euskaraz, «Elikagaien Araubidea» edo). Batzorde hori, orain dela berrogei bat urte (1963ko maiatzean) munduko bi organismorik zabalduenek sortu zuten:.Nekazaritza eta–
-
Gastronomia : Curriculuma eta elikadura
Egilea Edorta Agirre
-
Gastronomia : Denbora eta espazioa elikaduran
Egilea Edorta AgirreEgokitu zaigunarekin konforme ez eta, gurea Bibliako paradisua ez baita, denbora geure neurrira luzatu eta gelditu nahi izan dugu betidanik, eta distantziak laburtu.
-
Gastronomia : Donostiako Sukal Leku
Egilea Edorta AgirreAspaldiko kontua da: erdaldunak agintzen digu nola aritu behar dugun euskaldunok. Sukal Leku izena ere erdaldun ilustraturen batek utziko zigun, begia hiztegian nekatu gabe.
-
Gastronomia : Eguberriak arte, berdetik beharko... Barazkiak prestatzeko hamar bat modu
Egilea Edorta AgirrePatxi Abadek zioenez, berdura gizakiok hainbat eratan prestatzen dugu hausnarkarietatik (behietatik, batik bat) bereizteko. Bakarrik. Azala kenduta, batean zuztarrak zuriturik, bestean loreak erauzita, erre, zarrastatu, egosi, frijitu, koadrotxotan–