Harrera > Katalogoa > Egileak > Edorta Agirre
Edorta Agirre
| Data | 1949-... | 
tituluak
Emaitzak 96 -> 100 / 126 titulu atxemanak.
- 
	
	
Gastronomia : Emultsioaren adiskide eta etsaiak
Egilea Edorta AgirreAll-i-oli (baratxuria eta olioa) izeneko saltsa proventzal hori erdiesten da, motrailu-eskua hartuta, berariazko ontzi horretan baratxuria zanpatzeari utzi gabe, oliba olioa ttanttaka eransten zaionean.
 - 
	
	
Gastronomia : Esne berriak
Egilea Edorta AgirreDendan, hasieran, esnea zegoen. Gero pasteurizatua eta esterilizatua etorri ziren. Horien ondoren, gaingabetua eta ondotik erdigaingabetua. Kontu zaharrak dira horiek.
 - 
	
	
Gastronomia : Euskal sukaldaritza berria
Egilea Edorta AgirreAresti Donostian izan den gastronomia-kongresu batean esku hartzeko xedez, kanpotik etorritako espainiar aditu zenbaitek irrati kate handi batean azaldu dituzten iruzkinetan argi eta garbi frogatu dute: euskal sukaldaritza berria ez zen izan ez–
 - 
	
	
Gastronomia : Ez zeukanari nola ateratzen zion emtxekoandreak
Egilea Edorta AgirreSOS antzekoa. Hazkurria gezatu egin zaigu. Katxupak eta mostazak erantsi beharko. Jaten dugunak ez du gusturik. Sukaldariak, mesedez!
 - 
	
	
Gastronomia : Gabon zaharreko afarira begira
Egilea Edorta Agirre