Harrera > Bildumak > Euskal sukaldaritza
Euskal sukaldaritza
tituluak
Emaitzak 1 -> 5 / 5 titulu atxemanak.
-
Euskal sukaldaritza : postreak
Egilea Carmen AranzadiOtordu ona burutzeko beharrezkoa da postrea. Gozoak, gaziak edo naturalak, postreak dira beti atseginak. Etxeko amonaren postreetatik hasi eta punta-puntako sukaldarien gurmandisetaraino ehundik gora postre eskuratzen dizkigu Carmen Aranzadik.
-
Euskal sukaldaritza : okelak
Egilea Carmen AranzadiOkela dugu gizakiok proteina gehien iturburu, errea, egosia edo frijitua euskaldunek gogoko dute haragiaren dastapena. Carmen Aranzadik betiko eta gaurko errezetak proposatzen dizkigu.
-
Euskal sukaldaritza : arrainak
Egilea Carmen AranzadiArrainak dira, dudarik gabe, euskal sukaldaritzako jaki aipagarrienak. Arrainen prestakuntzak goi mailako kulinaria izatea eraman du euskal sukaldaritza. Carmen Aranzadiren eskutik arrainak prestatzeko errezeta majistralak eskaintzen dizkigu.
-
Euskal sukaldaritza : sarrerak eta zizka-mizkak
Egilea Carmen AranzadiLiburuki honetan euskal sukaldaritzaren sarrera eta ahogozagarriak datozkigu Carmen Aranzadi eskutik. Errezeta arinak jaki naturalak azkar prestatzeko.
-
Euskal sukaldaritza : barazkiak eta koilarakoak
Egilea Carmen AranzadiKoilararekin hartzen ditugun jakiak modan jarri dira ostera mediterranear dietaren aitzakiaz. Barazkien prestakuntza ugariak euskal baratzeko fruituak are jangarriago egiten ditu.