Harrera > Katalogoa > Fagollagako euskal sukaldaritza

Fagollagako euskal sukaldaritza

Hiru dira Fagollagako sukaldaritzako nortasun zeinu nagusiak : plateren diseinuaren buru den kontzeptuen eskematismoa ; sortutako plateren garbitasuna, gardentasuna eta fintasuna ; eta, batez ere, produktu nagusiaren berezko balioen errespetua.
Ixakena lan nekaezinean eta behaketa zehatzean oinarritutako izaera da. Horregatik, bere sukaldaritzako sorkuntza lanak, hain zehatz eta zoliak, hain adierazkorrak eta harmoniatsuak, bere izaeraren, bizitza ulertzeko eta bizitzeko modu bereziaren, luzapena bezalakoak dira.

EgileakIxak Salaberria, Jesus Herrero Zubiaur, Jon Aranburu
ArgitaletxeaHiria
BildumaGastronomia
Formatua31 cm
Argitaratze urtea2005
Garrantzia205 or.
Aurkezpenakol. ir.
ISBN/ISSN/EAN978-84-9797-129-4
Edukiari buruzPrologoa
Zubi-muturretik Fagollagara
Errezetarioa
Tradizioa
Aperitiboak
Hasierako platerak
Arrainak
Haragiak
Postreak
Glosarioa


Aleak

Marra kodea Kota Euskarria Nun Sekzioa Esk.
6530 641.5 SAL Liburua Disponible

Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.