Hiru dira Fagollagako sukaldaritzako nortasun zeinu nagusiak : plateren diseinuaren buru den kontzeptuen eskematismoa ; sortutako plateren garbitasuna, gardentasuna eta fintasuna ; eta, batez ere, produktu nagusiaren berezko balioen errespetua.
Ixakena lan nekaezinean eta behaketa zehatzean oinarritutako izaera da. Horregatik, bere sukaldaritzako sorkuntza lanak, hain zehatz eta zoliak, hain adierazkorrak eta harmoniatsuak, bere izaeraren, bizitza ulertzeko eta bizitzeko modu bereziaren, luzapena bezalakoak dira.
Harrera > Katalogoa > Fagollagako euskal sukaldaritza

Fagollagako euskal sukaldaritza
Egileak | Ixak Salaberria, Jesus Herrero Zubiaur, Jon Aranburu |
Argitaletxea | Hiria |
Bilduma | Gastronomia |
Formatua | 31 cm |
Argitaratze urtea | 2005 |
Garrantzia | 205 or. |
Aurkezpena | kol. ir. |
ISBN/ISSN/EAN | 978-84-9797-129-4 |
Edukiari buruz | Prologoa
Zubi-muturretik Fagollagara Errezetarioa Tradizioa Aperitiboak Hasierako platerak Arrainak Haragiak Postreak Glosarioa |