Universitat Rovira i Virgili eta Bartzelonako Unibertsitateetako (Països Catalans) ikerlari talde batek, «egunerokotasunez 2 jantzitako emaitza ezagutarazi digula, hots, sukaldean janariak prestatzeko moduen eta elikagaietan egon daitezkeen kutsatzaileen artean badagoela erlazio edo korrespondentzia, norbaitek zientifikoago eskatzen badigu. Jangaiek ohi dituzten kutsatzaileetako batzuen (beruna, merkurioa, artsenikoa, kadmioa, poliklorobifeniloak edo bifenilo polikloratuak, esate baterako) kopuru edo mailetan produktuak prestatzeko metodoek duten eragina intuizio hutseko kontua bazen ere, aurrerantzean orain begi-bistakoa izango omen da.
Harrera > Katalogoa > Elikadura : Kutsadura ere garbitzen suak

Elikadura : Kutsadura ere garbitzen suak
Egileak | Edorta Agirre |
Unité matérielle | |
Argitaratze urtea | 2009 |
Garrantzia | 52. or. |
Gako hitzak | Jangaien_kutsadurak |
Edukiari buruz | alakuntza eta ondorioa
Zergatik Hitz batez... Maiatzean, aukera |
Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/200905/20090516_52_Elikadura_Kutsadura.pdf |