Harrera > Katalogoa > Elikadura : Kutsadura ere garbitzen suak

Elikadura : Kutsadura ere garbitzen suak

Universitat Rovira i Virgili eta Bartzelonako Unibertsitateetako (Països Catalans) ikerlari talde batek, «egunerokotasunez 2 jantzitako emaitza ezagutarazi digula, hots, sukaldean janariak prestatzeko moduen eta elikagaietan egon daitezkeen kutsatzaileen artean badagoela erlazio edo korrespondentzia, norbaitek zientifikoago eskatzen badigu. Jangaiek ohi dituzten kutsatzaileetako batzuen (beruna, merkurioa, artsenikoa, kadmioa, poliklorobifeniloak edo bifenilo polikloratuak, esate baterako) kopuru edo mailetan produktuak prestatzeko metodoek duten eragina intuizio hutseko kontua bazen ere, aurrerantzean orain begi-bistakoa izango omen da.

EgileakEdorta Agirre
Unité matérielle
Argitaratze urtea2009
Garrantzia52. or.
Gako hitzakJangaien_kutsadurak
Edukiari buruzalakuntza eta ondorioa
Zergatik
Hitz batez... Maiatzean, aukera
Lien sur cette ressourcehttp://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/200905/20090516_52_Elikadura_Kutsadura.pdf


Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.