'Slow food' mugimendua gero eta gehiago ari da hedatzen Euskal Herrian, nekazaritza ekologikoaren, produktuen kalitatearen, zuzeneko salmentaren eta produktu aukeren aniztasunaren jarraitzaileen babesean; elikagaien ñabarduren aldeko 'convivium'-ek gaur dute nazioarteko eguna.
Harrera > Katalogoa > Nazioarteko "Slow Food" eguna : Koloreetako otorduak
Nazioarteko "Slow Food" eguna : Koloreetako otorduak
| Egileak | Jon Ordoñez | 
| Unité matérielle | |
| Argitaratze urtea | 2009 | 
| Garrantzia | 54-55 or. | 
| Gako hitzak | Slow_Food_mugimendua | 
| Edukiari buruz | Lekeitio eta Bermeo, 'slow' mugimenduaren beste bi eredu
 Sergio Bastard, Sierra de Loquiz jatetxeko sukaldaria : "Ezberdina da sukaldean aritzea 'slow food'-arekin"  | 
| Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/200912/20091210_54_Slow_food.pdf |