'Slow food' mugimendua gero eta gehiago ari da hedatzen Euskal Herrian, nekazaritza ekologikoaren, produktuen kalitatearen, zuzeneko salmentaren eta produktu aukeren aniztasunaren jarraitzaileen babesean; elikagaien ñabarduren aldeko 'convivium'-ek gaur dute nazioarteko eguna.
Harrera > Katalogoa > Nazioarteko "Slow Food" eguna : Koloreetako otorduak

Nazioarteko "Slow Food" eguna : Koloreetako otorduak
Egileak | Jon Ordoñez |
Unité matérielle | |
Argitaratze urtea | 2009 |
Garrantzia | 54-55 or. |
Gako hitzak | Slow_Food_mugimendua |
Edukiari buruz | Lekeitio eta Bermeo, 'slow' mugimenduaren beste bi eredu
Sergio Bastard, Sierra de Loquiz jatetxeko sukaldaria : "Ezberdina da sukaldean aritzea 'slow food'-arekin" |
Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/200912/20091210_54_Slow_food.pdf |