Harrera > Katalogoa > Elikadura : Hazkurri kontuak : Dilistak, babak, ilarrak... etxeko laborategian

Elikadura : Hazkurri kontuak : Dilistak, babak, ilarrak... etxeko laborategian

Kontua da Garizuma latzak oraino aste batzuk dituela bukatzeko, hotzak ez direla amaitu, lekaleak merke eta gastronomikoki interesgarriak direla, koilaraz ere elikatze osasuntsua beharrezkoa dugula...

EgileakEdorta Agirre
Unité matérielle
Argitaratze urtea2010
Garrantzia44. or.
Gako hitzakLekaleak
Edukiari buruzNola egosi lekaleak
Egospena aldarazten duten faktoreak
Beratzea bai ala ez ?
Matala eta mantela : Saldaren sekretuaua s
Lien sur cette ressourcehttp://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/201003/20100306_44_Elikadura_Lekaleak.pdf


Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.