Kontua da Garizuma latzak oraino aste batzuk dituela bukatzeko, hotzak ez direla amaitu, lekaleak merke eta gastronomikoki interesgarriak direla, koilaraz ere elikatze osasuntsua beharrezkoa dugula...
Harrera > Katalogoa > Elikadura : Hazkurri kontuak : Dilistak, babak, ilarrak... etxeko laborategian

Elikadura : Hazkurri kontuak : Dilistak, babak, ilarrak... etxeko laborategian
Egileak | Edorta Agirre |
Unité matérielle | |
Argitaratze urtea | 2010 |
Garrantzia | 44. or. |
Gako hitzak | Lekaleak |
Edukiari buruz | Nola egosi lekaleak
Egospena aldarazten duten faktoreak Beratzea bai ala ez ? Matala eta mantela : Saldaren sekretuaua s |
Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/201003/20100306_44_Elikadura_Lekaleak.pdf |