Kontua da Garizuma latzak oraino aste batzuk dituela bukatzeko, hotzak ez direla amaitu, lekaleak merke eta gastronomikoki interesgarriak direla, koilaraz ere elikatze osasuntsua beharrezkoa dugula...
Harrera > Katalogoa > Elikadura : Hazkurri kontuak : Dilistak, babak, ilarrak... etxeko laborategian
Elikadura : Hazkurri kontuak : Dilistak, babak, ilarrak... etxeko laborategian
| Egileak | Edorta Agirre | 
| Unité matérielle | |
| Argitaratze urtea | 2010 | 
| Garrantzia | 44. or. | 
| Gako hitzak | Lekaleak | 
| Edukiari buruz | Nola egosi lekaleak
 Egospena aldarazten duten faktoreak Beratzea bai ala ez ? Matala eta mantela : Saldaren sekretuaua s  | 
| Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/201003/20100306_44_Elikadura_Lekaleak.pdf |