Koxkera estiloan prestatzen da arrain zuria, XX. mendeaz geroztik Donostian ez ezik, mundu zabalean ere (Ameriketan, adibidez). Asmakuntza goxoa da, berebiziko iraultza ondorioztatu ez badu ere: saltsa berdeari ilarrak, zainzuriak, muxila edo almejaren bat eta garai batean urre gorria bezain preziatua omen zen arrautza eranstea da kontua, koxkera txukun bat osatzeko...
Harrera > Katalogoa > Hazkurri kontuak : Legatz koxkera ala bretxera ?

Hazkurri kontuak : Legatz koxkera ala bretxera ?
Egileak | Edorta Agirre |
Unité matérielle | |
Argitaratze urtea | 2010 |
Garrantzia | 37. or. |
Gako hitzak | Legatzak Sukaldaritza |
Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/201010/20101009_37_Hazkurri_Legatzak.pdf |