Koxkera estiloan prestatzen da arrain zuria, XX. mendeaz geroztik Donostian ez ezik, mundu zabalean ere (Ameriketan, adibidez). Asmakuntza goxoa da, berebiziko iraultza ondorioztatu ez badu ere: saltsa berdeari ilarrak, zainzuriak, muxila edo almejaren bat eta garai batean urre gorria bezain preziatua omen zen arrautza eranstea da kontua, koxkera txukun bat osatzeko...
Harrera > Katalogoa > Hazkurri kontuak : Legatz koxkera ala bretxera ?
Hazkurri kontuak : Legatz koxkera ala bretxera ?
| Egileak | Edorta Agirre | 
| Unité matérielle | |
| Argitaratze urtea | 2010 | 
| Garrantzia | 37. or. | 
| Gako hitzak | Legatzak Sukaldaritza | 
| Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/201010/20101009_37_Hazkurri_Legatzak.pdf |