Harrera > Katalogoa > Gastronomia : Eguberriak arte, berdetik beharko... Barazkiak prestatzeko (…)

Gastronomia : Eguberriak arte, berdetik beharko... Barazkiak prestatzeko hamar bat modu

Patxi Abadek zioenez, berdura gizakiok hainbat eratan prestatzen dugu hausnarkarietatik (behietatik, batik bat) bereizteko. Bakarrik. Azala kenduta, batean zuztarrak zuriturik, bestean loreak erauzita, erre, zarrastatu, egosi, frijitu, koadrotxotan ebaki, xerrendatan moztu, olio-ozpinez freskatu, piperrautsez koloreztatu... sekulako aukera ematen digute gure baratzetako altxor horiek, behar bezala zaintzen asmatzen badugu.
Mots-clés :

EgileakEdorta Agirre
Unité matérielle
Argitaratze urtea2007
Garrantzia52. or.
Gako hitzakBarazkiak


Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.