Sagardo sagarraren %100 Euskal Herrikoa izatea. Urte gutxitan lortu beharreko helburua da hemengo sagardogile gehienentzat. Batzuen ekoizpen eta salmenta ereduek, ordea, zailtasunak dituzte horra iristeko, datuek argi uzten dutenez.
Harrera > Katalogoa > Asteko gaia : Sagardoa : Hemengo sagarraren alde lanean
Asteko gaia : Sagardoa : Hemengo sagarraren alde lanean
| Egileak | Irati Sarasua, Jakoba Errekondo | 
| Unité matérielle | Sagardoa | 
| Argitaratze urtea | 2011 | 
| Garrantzia | 5-9 or. | 
| Gako hitzak | Sagarrak Sagardoa Sagardogileak | 
| Edukiari buruz | 1. Sagardoa : Hemengo sagarraren alde lanean
 Euskal Herrikoaren berezitasunak Produkzioak datutan 2. Bizkaia nagusi  | 
| Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Argia/2011/2260/Argia2260_05_Sagardoa.pdf |