Sagardo sagarraren %100 Euskal Herrikoa izatea. Urte gutxitan lortu beharreko helburua da hemengo sagardogile gehienentzat. Batzuen ekoizpen eta salmenta ereduek, ordea, zailtasunak dituzte horra iristeko, datuek argi uzten dutenez.
Harrera > Katalogoa > Asteko gaia : Sagardoa : Hemengo sagarraren alde lanean
Asteko gaia : Sagardoa : Hemengo sagarraren alde lanean
| Egileak | Irati Sarasua, Jakoba Errekondo |
| Unité matérielle | Sagardoa |
| Argitaratze urtea | 2011 |
| Garrantzia | 5-9 or. |
| Gako hitzak | Sagarrak Sagardoa Sagardogileak |
| Edukiari buruz | 1. Sagardoa : Hemengo sagarraren alde lanean
Euskal Herrikoaren berezitasunak Produkzioak datutan 2. Bizkaia nagusi |
| Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Argia/2011/2260/Argia2260_05_Sagardoa.pdf |