Harrera > Katalogoa > Elikatzetik gastronomiara

Elikatzetik gastronomiara

Nola elikatzen ginen, nola elikatzen garen

Elikadura-ohiturak izugarri aldatu dira Aro Modernotik hona. Kolonietako elikagaiak Europara ekartzea, burgesia aberastuak gastronomia deritzona garatzea, gaur egungo macdonalizazioa eta abar aztertzen dira lan honetan, jatea elikatzea bakarrik ez dela, gizarte-ekintza ere badela ikuspuntutik abiatuta.

EgileakMurgil Taldea
ArgitaletxeaGaiak
BildumaHistoria eta Gizartea
Formatua22 cm
Argitaratze urtea2001
Garrantzia282 or.
Gako hitzakElikadura Historia Zaporeak Elikagai_exotikoak Sukaldaritza Dietetika Txokolatea Azukrea Kafea Frutitu_exotikoak Kontserbazioa Ogia Ardoa Osasuna Goseteak Eskasiak Fast_food Hanburgesak Pizzak Mikrouhinak
Aurkezpenaz.-b. ir.
ISBN/ISSN/EAN978-84-89772-58-8
Edukiari buruzElikadura eta gizarte-klaseak errenazimentuan
Garai modernoak
XIX. eta XX. mendeak


Aleak

Marra kodea Kota Euskarria Nun Sekzioa Esk.
8009 641 MUR Liburua Disponible

Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.