Ohitura txarrak baztertzeko eta dieta orekatuak prestatzen laguntzeko tresna bat da liburu hau. Honako gai hauek ere garatzen dira barruan: koipea, azukrea edo fibra janarian, kolesterolak, aditiboak, zabor-janaria, elikadura eta kultura...
Harrera > Katalogoa > Elikadura eta osasuna
Elikadura eta osasuna
| Egileak | Gaiak argitaldaria |
| Argitaletxea | Gaiak |
| Bilduma | Oinarrizko liburutegia |
| Formatua | 24 cm |
| Argitaratze urtea | 1994 |
| Garrantzia | 80 or. |
| Gako hitzak | Elikadura Osasuna Proteinak Kolesterola Mineralak Bitaminak Elikagaiak Publizitatea Dietetika Anorexia Bulimia Fast_food Junk_food Liseriketa |
| Aurkezpena | z.-b. ir. |
| ISBN/ISSN/EAN | 978-84-87203-59-6 |
| Note générale | Bibliografia : 76. or. |
| Edukiari buruz | Elikadura eta osasuna. Oinarrizko mantenugaiak
Proteinak. Gorputzarentzako adreiluak Karbohidratoak : zelulen erregaia Gantzak : larrialdietarako kalori gordailuak Mineralak eta bitaminak ezinbestekoak ditugu Elikagaiak prozesatzen Dieta orekatua prestatzen Sukaldean. Prestatzen edo kuzinatzen diren bitartean elikagaiek dituzten aldaketak Zergatik jaten da jaten dena ? Elikagaien konbinazio eta liseriketa Elikadurarekin zerikusia duten hitzak ikasten |