Harrera > Katalogoa > Herri gastronomiaren gida

Herri gastronomiaren gida

EgileakJuan Agirre Sorondo
Unité matérielle Herri gastronomiaren gida
Argitaratze urtea2000
Garrantzia1-112 or.
Aurkezpenakol. eta z. b. arg.
Edukiari buruzEgutegi gastronomikoa. Hamabi hilabeteak eta bakoitzaren elikagaiak
Elikagai enblematikoak. Sagardoa, txakolina, ardoa, gazta, artoa, txerrikia eta txokolatea
Euskal label kalitatea. Elikagaien kalitatearen garantia
Nekazaritza ekologikoa
Arraina. Kultur arrantzale eta kontsumitzailea
Ehiza eta arrantza. Garaian garaiko gastronomia
Sukaldaritza berria eta miniatura sukaldaritza
Azkenburukoak eta gozokiak
Oroimenaren euskarri gozoak
Esnearen jarraigoa. Gazta, mamia, gaztanbera, jogurta
Kafea, Kopa eta Purua. Bazkari onaren enblemak
Infusioak. Osagarri gastronomikoa eta sendagai naturista
Era eta ohitura berriak. Izoztuak, janari prestatuak, suzedaneoak eta bazkari azkarrak
Ura, freskagarriak eta izotza. Iturri publikoak, ur mineral eta sendagarriak eta izotza
Sukaldaritza liburuak. Historia bateko unerik garrantzitsuenak
Arteari bost begirada


Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.