Harrera > Katalogoa > Herri gastronomiaren gida

Herri gastronomiaren gida
Egileak | Juan Agirre Sorondo |
Unité matérielle | Herri gastronomiaren gida |
Argitaratze urtea | 2000 |
Garrantzia | 1-112 or. |
Aurkezpena | kol. eta z. b. arg. |
Edukiari buruz | Egutegi gastronomikoa. Hamabi hilabeteak eta bakoitzaren elikagaiak
Elikagai enblematikoak. Sagardoa, txakolina, ardoa, gazta, artoa, txerrikia eta txokolatea Euskal label kalitatea. Elikagaien kalitatearen garantia Nekazaritza ekologikoa Arraina. Kultur arrantzale eta kontsumitzailea Ehiza eta arrantza. Garaian garaiko gastronomia Sukaldaritza berria eta miniatura sukaldaritza Azkenburukoak eta gozokiak Oroimenaren euskarri gozoak Esnearen jarraigoa. Gazta, mamia, gaztanbera, jogurta Kafea, Kopa eta Purua. Bazkari onaren enblemak Infusioak. Osagarri gastronomikoa eta sendagai naturista Era eta ohitura berriak. Izoztuak, janari prestatuak, suzedaneoak eta bazkari azkarrak Ura, freskagarriak eta izotza. Iturri publikoak, ur mineral eta sendagarriak eta izotza Sukaldaritza liburuak. Historia bateko unerik garrantzitsuenak Arteari bost begirada |