Harrera > Katalogoa > Nafarroa

Nafarroa
Egileak | Jose Maria Domench, Luis Maria Azpilikueta |
Unité matérielle | Herri gastronomiaren gida |
Argitaratze urtea | 2000 |
Garrantzia | 162-222 or. |
Aurkezpena | kol. eta z. b. arg. |
Edukiari buruz | Gastronomia herrikoia Erresuma Zaharraren jakitoki oparoa
Egutegi gastronomikoa Izendapenak. Nafarroako produktuak Ohiko beste produktuak. Zerrenda bukaezina Natura eta gastronomia. Garai bateko bizimodu ehiztariaren erlikia Nafarroako sukaldaritza Sukaldaritzaren panorama orokorra Errezeta enblematikoak Nafar plateren hautaketa Ospakizun gastronomikoak Janaria ospatzen Feriak, Azokak eta jardunaldi gastronomikoak Lehiaketak. Norgehiagoka gastronomikoak Kofradia gastronomikoak. Zin egindako gastronomoak |