Janaria biguntzeko, zaporea emateko edota janariari substantziaren bat kentzeko, jakiak beratzeko ohitura izan ohi dute sukaldariek. Beratzea edo, arrainen kasuan, marinatzea deitzen zaio horri.
Harrera > Katalogoa > Mugaritzeko sukaldea, jolas gela : Bera-bera, gozo-gozo

Mugaritzeko sukaldea, jolas gela : Bera-bera, gozo-gozo
Egileak | Ana Galarraga Aiestaran |
Unité matérielle | Festaren zain |
Argitaratze urtea | 2011 |
Garrantzia | 8-9 or. |
Gako hitzak | Janariaren_beratzea Marinatzea |
Edukiari buruz | 1. Bera-bera, gozo-gozo
2. Hitz teknikoa : marinatu Marinatzea prestatzen Itxura, aldatuta Azken ukitua |
Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Mantangorri/2011/Man20110605_08_Mugaritz_Marinatzea.tif |