Uda partean bero egiten du normalean, eta horregatik janari hotzak aukeratzen ditugu. Fruta, izozki eta likidoen kontsumoa ere gehitu egiten da, neguko hilabeteekin alderatuz gero...
Harrera > Katalogoa > Osasuna : Arriskurik gabeko uda urdailarentzat

Osasuna : Arriskurik gabeko uda urdailarentzat
Egileak | Jabier Agirre Lasarte |
Unité matérielle | José Bové |
Argitaratze urtea | 2011 |
Garrantzia | 34. or. |
Edukiari buruz | Baztertu otordu ugari eta astunak
Kontuz ibili janari minekin Egin zuntz ugariko jan-neurria Hoztu elikagaiak behar bezala Garbitu ondo frutak eta barazkiak Saiatu otorduen erritmo edo ordutegi finkoa egiten |
Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Argia/2011/2280/Argia2280_34_Osasuna_Uda.pdf |