Uda partean bero egiten du normalean, eta horregatik janari hotzak aukeratzen ditugu. Fruta, izozki eta likidoen kontsumoa ere gehitu egiten da, neguko hilabeteekin alderatuz gero...
Harrera > Katalogoa > Osasuna : Arriskurik gabeko uda urdailarentzat
Osasuna : Arriskurik gabeko uda urdailarentzat
| Egileak | Jabier Agirre Lasarte | 
| Unité matérielle | José Bové | 
| Argitaratze urtea | 2011 | 
| Garrantzia | 34. or. | 
| Edukiari buruz | Baztertu otordu ugari eta astunak
 Kontuz ibili janari minekin Egin zuntz ugariko jan-neurria Hoztu elikagaiak behar bezala Garbitu ondo frutak eta barazkiak Saiatu otorduen erritmo edo ordutegi finkoa egiten  | 
| Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Argia/2011/2280/Argia2280_34_Osasuna_Uda.pdf |