Harrera > Katalogoa > Asteko gaia : Elikadura-Osasuna : Jatearen arriskua

Asteko gaia : Elikadura-Osasuna : Jatearen arriskua

Janari faltaren arazoa ez dugunoi, jaten duguna bihurtu zaigu problema. Otordu bakoitzean substantzia kimiko kutsagarriak sartzen ditugu gorputzean ; mokadu batek ez digu kalte egingo, baina substantzia horietako asko luzaroan geratuko direnez gure organo, ehun, zelulei itsatsita, zalantza da ea zenbatgarren mokaduaren ondoren ordainduko duen faktura gure osasunak. Elikadura-industria handiaren metodoek eta araudi bigunegiek daukate errua, askok salatzen dutenez.

EgileakUnai Brea
Unité matérielle Otordu bakoitzean kutsatzen gara
Argitaratze urtea2011
Garrantzia5-9 or.
Gako hitzakElikadua Osasuna Janariak Elikadura-industria
Edukiari buruz1. Jatearen arriskua
Kimikak inbaditu du gure menua
Pilatuz doazen kutsatzaileak
Zer egiten dute gobernuek ?
Kimikarekin ezkondutako industria
Antibiotikoak, etxalde handietako eguneroko ogia
Tamainaren arazoa
2. Metilmerkurioa, arrainarekin batera jaten dugun neurotoxina
Lien sur cette ressourcehttp://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Argia/2011/2286/Argia2286_05_Elikadura_Osasuna.pdf


Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.