Harrera > Katalogoa > Osasuna : Jaten ditugun mineralak

Osasuna : Jaten ditugun mineralak

1. Kaltzioa, potasioa, fosforoa... Hainbat dira gure dietan jaten ditugun mineralak. Guztiak dira beharrezkoak, baina guztiak jan behar dira neurrian, gorputzak orekari eutsi diezaion.

EgileakCristina Perez
Unité matérielle
Argitaratze urtea2011
Garrantzia37. or.
Gako hitzakMineralak, Kaltzioa Potasioa Fosforoa Mahatsa
Edukiari buruz1. Jaten ditugun mineralak
Kaltzioa
Magnesioa
Potasioa
Fosforoa
Fluorra
Iodoa
Burdina
Sodioa
1.2. Mineral kopuru egokia dietan
2. Galdera : Nire seme txikiak 3 urte ditu; barazkiak ondo jaten ditu, baina frutak ez zaizkio batere gustatzen. Gomendatutako barazkiak baino gehiago jaten baditu frutarik eza orekaturik ote dagoen jakin nahiko nuke
3. Produktua : Mahatsa
Lien sur cette ressourcehttp://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/2011/201109/20110927_37_Osasuna_Mineralak.pdf


Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.