1. Kaltzioa, potasioa, fosforoa... Hainbat dira gure dietan jaten ditugun mineralak. Guztiak dira beharrezkoak, baina guztiak jan behar dira neurrian, gorputzak orekari eutsi diezaion.
Harrera > Katalogoa > Osasuna : Jaten ditugun mineralak

Osasuna : Jaten ditugun mineralak
Egileak | Cristina Perez |
Unité matérielle | |
Argitaratze urtea | 2011 |
Garrantzia | 37. or. |
Gako hitzak | Mineralak, Kaltzioa Potasioa Fosforoa Mahatsa |
Edukiari buruz | 1. Jaten ditugun mineralak
Kaltzioa Magnesioa Potasioa Fosforoa Fluorra Iodoa Burdina Sodioa 1.2. Mineral kopuru egokia dietan 2. Galdera : Nire seme txikiak 3 urte ditu; barazkiak ondo jaten ditu, baina frutak ez zaizkio batere gustatzen. Gomendatutako barazkiak baino gehiago jaten baditu frutarik eza orekaturik ote dagoen jakin nahiko nuke 3. Produktua : Mahatsa |
Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/2011/201109/20110927_37_Osasuna_Mineralak.pdf |