Harrera > Katalogoa > Osasuna : Udazken eta neguan jatekoa

Osasuna : Udazken eta neguan jatekoa

1. Gorputzeko defentsa naturalak gutxitu daitezke udazkenean eta neguan, eguraldi hotz eta hezearengatik, besteak beste. Elikadura bereziki zaindu behar da urteko sasoi honetan.
2. Sesamo haziak India eta Afrikako izen bereko landaretik eratorriak dira. Gaur egun produktu asko dira osagai gisa sesamoa daramatenak, opil, ogi eta gailetak batez ere. Bestalde, hainbat entsalada, pasta eta arrozari gehituta ere izugarri aberasten da jakia, zapore eta nutritizio aldetik...

EgileakArantza Lorenzo
Unité matérielle
Argitaratze urtea2011
Garrantzia45. or.
Gako hitzakUdazkeneko_elikadua Sesamo_haziak
Edukiari buruz1. Udazken eta neguan jatekoa
1.1. Nola elikatu defentsak ahalik eta hoberen edukitzeko
Barazki fruta anoak
Zitrikoak
Baratxuria
Tipula
Probiotikoak
Zinka, manganesoa eta kobrea
Eztia
Erregina-jelea
Landare sendagarriak
2. Produktua : Sesamo haziak
Lien sur cette ressourcehttp://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/2011/201110/20111018_45_Osasuna_Udazkena.pdf


Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.