Harrera > Katalogoa > Sagardoa : Sagardotegien garaia

Sagardoa : Sagardotegien garaia

Prozesua : Edaria lortzeko prozesu luzea
Atzerrian : Sagardogintza euskal Herriko mugetik at
Bizkaia : Sagardotegietan baino, botiletan
Elkarrizketa : Arantxa Eguskiza : "Elkartean tamaina guztietako ekoizleak izatea da aberatsena"
Ikasketak : Ezagutza maila handitzeko iakstaroak
Gida : Sagardotegien gida 2008
Elkarrizketa : Juan Mendizabal: "Hemengo sagarrarekin egindakoa da nire sagardoa"
Muztioa : Gazitasunik gabeko sagardoa
Ikus-entzunekoa : Sagastitik pantailara
Elkarrizketa : Jesus Angel Garcia : "Hemen sagar ekologikoarekin egin dugu sagardoaren %80"
Arazoak : Parranda eta iskanbila, gauaren alde iluna
Gaitzak : Gaixotasunak, sagarrondoen etsaiak
Elkarrizketa : Garbiñe Aizpuru, dietista : "Sagardoa edatea ona da, tamainan hartuz gero"
Museoak : Kultura guneak

EgileakKizkitza Larretxea
Unité matérielle Sagardoa
Argitaratze urtea2008
Garrantzia1-24 or.
Gako hitzakSagardoa Sagarrak sagardotegiak


Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.