Irakurlea aspertua dugu, honezkero: haragi gorria, bereziki, eta okela, orokorki, jateari uztearen ondorioz itsas arraina jatea luxu bilakatu dela, elikagai-iturri hori alferrik xahutzen ari garela, itsasoari plastikoak ez ezik beste zerbait itzuli behar zaiola hartzen diogunaren ordainetan, teknikari batzuen esanak gorabehera, espezie (eta tamaina) batzuk aspaldi eta betiko desagertu zirela gure eskumenetik, itsaso zein ibaian harrapatutako arraina kontsumitu ordez, lehorreko fabrikan ekoitzitakoa hartu beharko dugula...
Harrera > Katalogoa > Gastronomia : Itsasoan ez ; lehorrean ba ote ?

Gastronomia : Itsasoan ez ; lehorrean ba ote ?
Egileak | Edorta Agirre |
Unité matérielle | |
Argitaratze urtea | 2008 |
Garrantzia | 52. or. |
Gako hitzak | Arrantza Akuikultura Arrainak |
Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/200804/20080419_52_Gastronomia_Arrainak.pdf |