Harrera > Katalogoa > Gastronomia : Itsasoan ez ; lehorrean ba ote ?

Gastronomia : Itsasoan ez ; lehorrean ba ote ?

Irakurlea aspertua dugu, honezkero: haragi gorria, bereziki, eta okela, orokorki, jateari uztearen ondorioz itsas arraina jatea luxu bilakatu dela, elikagai-iturri hori alferrik xahutzen ari garela, itsasoari plastikoak ez ezik beste zerbait itzuli behar zaiola hartzen diogunaren ordainetan, teknikari batzuen esanak gorabehera, espezie (eta tamaina) batzuk aspaldi eta betiko desagertu zirela gure eskumenetik, itsaso zein ibaian harrapatutako arraina kontsumitu ordez, lehorreko fabrikan ekoitzitakoa hartu beharko dugula...

EgileakEdorta Agirre
Unité matérielle
Argitaratze urtea2008
Garrantzia52. or.
Gako hitzakArrantza Akuikultura Arrainak
Lien sur cette ressourcehttp://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/200804/20080419_52_Gastronomia_Arrainak.pdf


Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.