Harrera > Katalogoa > Gastronomia : Gatza, zapore-bihurtzaile

Gastronomia : Gatza, zapore-bihurtzaile

Adinean aurrera joan ahala, gauza bakarra ez dizu sendagileak debekatzen: lagun onen konpainia; gainerakoak, balizko diabetes, kardiobaskular edo auskalo zein gaitz prebenitzeko, kalte egin omen liezazukeelakoan, utikan! Fuera gantzak, gozoak, itsaskia, haragi gorri eta beltzak, saltsak, gatza...

EgileakEdorta Agirre
Unité matérielle
Argitaratze urtea2008
Garrantzia52. or.
Gako hitzakGatza Leintz-Gatzagako_museoa
Lien sur cette ressourcehttp://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/200804/20080426_52_Gastronomia_Gatza.pdf


Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.