Harrera > Katalogoa > Sukaldaritza eta euskal produktuak : goxoa eta bertakoa

Sukaldaritza eta euskal produktuak : goxoa eta bertakoa
Egileak | Txomin L. Aramaio |
Unité matérielle | Sukaldaritza eta euskal produktuak |
Garrantzia | 1-32 or. |
Gako hitzak | Hegaluzeak Hegalaburrak Euskal_labela Babarrunak Arzak,_Juan_Mari Etiketak_euskaraz Piperrak Pikilloak |
Edukiari buruz | Makrobiotika, oreka aurkitzeko terapia
Kalitatea : Kalitateko eta bertako hegaluzea Elkarrizketa : Kepa Larunbe, Aroa upelategiaren arduraduna : "Moldeak apurtu eta benetan gustukoa duguna edan behar da" Babarrunak : Tolosako babarrunak badu arrakastarik Elkarrizketa : Eva Argiñano, sukaldaria : "Toki guztietan jaten da ondo, baina hemen daukaguna izugarria da" Urtebetetzea : Etxe-etxeko janaria Txangoak : Upategiz upategi autobusez Elkarrizketa : Juan Manuel Lavin : "Enobusarekin, Arabako Errioxa kuadrilako turismoa hobeto banatuko dugu" Elkarrizket a: Juan Mari Arzak, sukaldaria : "Herri baten maila gastronomikoa bere kultur mailari lotuta dago" Euskara : Etiketak euskaraz jartzeko eskaera Patata : Ezinbestekoa eta bertako etiketarekin Elkarrizketa : Igor Ozamiz : "Garbitasunarekin batera faktore oso garratzitsua da tenperatura" Piperra : Arazo handiko uzta Jaki ontziratuak Hutsean ontziratutako jakiek zapore guztia dute Tradizioa eta kalitatea Belaunaldiak : Etorkizuna lantzen Ogia : Legamia naturalak ematen ditu bere fruituak Begetarianoa : Barazki jaleen txokoa |