Harrera > Katalogoa > Sukaldaritza eta euskal produktuak : goxoa eta bertakoa

Sukaldaritza eta euskal produktuak : goxoa eta bertakoa

EgileakTxomin L. Aramaio
Unité matérielle Sukaldaritza eta euskal produktuak
Garrantzia1-32 or.
Gako hitzakHegaluzeak Hegalaburrak Euskal_labela Babarrunak Arzak,_Juan_Mari Etiketak_euskaraz Piperrak Pikilloak
Edukiari buruzMakrobiotika, oreka aurkitzeko terapia
Kalitatea : Kalitateko eta bertako hegaluzea
Elkarrizketa : Kepa Larunbe, Aroa upelategiaren arduraduna : "Moldeak apurtu eta benetan gustukoa duguna edan behar da"
Babarrunak : Tolosako babarrunak badu arrakastarik
Elkarrizketa : Eva Argiñano, sukaldaria : "Toki guztietan jaten da ondo, baina hemen daukaguna izugarria da"
Urtebetetzea : Etxe-etxeko janaria
Txangoak : Upategiz upategi autobusez
Elkarrizketa : Juan Manuel Lavin : "Enobusarekin, Arabako Errioxa kuadrilako turismoa hobeto banatuko dugu"
Elkarrizket a: Juan Mari Arzak, sukaldaria : "Herri baten maila gastronomikoa bere kultur mailari lotuta dago"
Euskara : Etiketak euskaraz jartzeko eskaera
Patata : Ezinbestekoa eta bertako etiketarekin
Elkarrizketa : Igor Ozamiz : "Garbitasunarekin batera faktore oso garratzitsua da tenperatura"
Piperra : Arazo handiko uzta
Jaki ontziratuak Hutsean ontziratutako jakiek zapore guztia dute
Tradizioa eta kalitatea
Belaunaldiak : Etorkizuna lantzen
Ogia : Legamia naturalak ematen ditu bere fruituak
Begetarianoa : Barazki jaleen txokoa


Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.