Harrera > Katalogoa > Gaia : Sagardo ekologikoa : baliabide naturalak upelera

Gaia : Sagardo ekologikoa : baliabide naturalak upelera

Sagardogintzak bilakaera handia izan du azken urteotan. Sagardoa egiteko prozesuan tresneria modernoa erabiltzen dute. Azken aurrerapausoa ekoizpen moduetan eman da: dagoeneko badira Euskal Herrian sagardoa ekoizpen ekologikoaren bidez egiten duten sagardogileak.

EgileakNerea Pikabea
Unité matérielle Demetrio Loperena
Argitaratze urtea2009
Garrantzia16-18 or.
Gako hitzakSagardo_ekologikoa Sagardogintza
Edukiari buruzAraudia
Egileen iritzia
Koldo Lopez, sagardogile ekologikoa : "Produktu ekologikoena zigilurik kontrolatuena da elikagaigintzan"
Aitor Intxaurraga, Laneko kooperatibako bazkidea : "Kalitate oneko sagarrekin eginiko sagardoa da ekologikoa"
Lien sur cette ressourcehttp://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Argia/2168/Argia2168_16_Sagardo_ekologikoa.pdf


Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.