Sagardogintzak bilakaera handia izan du azken urteotan. Sagardoa egiteko prozesuan tresneria modernoa erabiltzen dute. Azken aurrerapausoa ekoizpen moduetan eman da: dagoeneko badira Euskal Herrian sagardoa ekoizpen ekologikoaren bidez egiten duten sagardogileak.
Harrera > Katalogoa > Gaia : Sagardo ekologikoa : baliabide naturalak upelera

Gaia : Sagardo ekologikoa : baliabide naturalak upelera
Egileak | Nerea Pikabea |
Unité matérielle | Demetrio Loperena |
Argitaratze urtea | 2009 |
Garrantzia | 16-18 or. |
Gako hitzak | Sagardo_ekologikoa Sagardogintza |
Edukiari buruz | Araudia
Egileen iritzia Koldo Lopez, sagardogile ekologikoa : "Produktu ekologikoena zigilurik kontrolatuena da elikagaigintzan" Aitor Intxaurraga, Laneko kooperatibako bazkidea : "Kalitate oneko sagarrekin eginiko sagardoa da ekologikoa" |
Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Argia/2168/Argia2168_16_Sagardo_ekologikoa.pdf |