Arraina kontserbatzeko gatza erabiltzea: horra hor adibide ezin hobea, antzina-antzinako zibilizazioetatik, ia aldaketarik nozitu gabe, egungo gastronomiaraino iritsi dena. Zientzia eta teknikaren aurrerakuntzak, bere aldetik, prozesu hori bideratzen duten mekanismo kimiko, molekular eta zelular guztien barrunbeak agerian utzi ditu.
Harrera > Katalogoa > Elikadura : Hazkurri kontuak : Bakailaoa gazitzeaz

Elikadura : Hazkurri kontuak : Bakailaoa gazitzeaz
Egileak | Edorta Agirre |
Unité matérielle | |
Garrantzia | 52. or. |
Edukiari buruz | Bakailaoaren autolisia eta usteldura
Zergatik gatza ? Gatzunetan gezaturiko bakailaoa Mantaia : Izuzurren jauregia |
Lien sur cette ressource | http://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/200901/20090124_52_Elikadura.pdf |