Harrera > Katalogoa > Elikadura : Hazkurri kontuak : Bakailaoa gazitzeaz

Elikadura : Hazkurri kontuak : Bakailaoa gazitzeaz

Arraina kontserbatzeko gatza erabiltzea: horra hor adibide ezin hobea, antzina-antzinako zibilizazioetatik, ia aldaketarik nozitu gabe, egungo gastronomiaraino iritsi dena. Zientzia eta teknikaren aurrerakuntzak, bere aldetik, prozesu hori bideratzen duten mekanismo kimiko, molekular eta zelular guztien barrunbeak agerian utzi ditu.

EgileakEdorta Agirre
Unité matérielle
Garrantzia52. or.
Edukiari buruzBakailaoaren autolisia eta usteldura
Zergatik gatza ?
Gatzunetan gezaturiko bakailaoa
Mantaia : Izuzurren jauregia
Lien sur cette ressourcehttp://pmb.ldd.fr/estekak/ikas/Berria/200901/20090124_52_Elikadura.pdf


Zure irakurle kontua

Identifiez-vous pour réserver cet ouvrage ou donner votre avis.